Innostavat leikkikuviot vievät mukanaan

Leikkikuviot muuntavat asfaltti- ja kiveysalueet suosituiksi leikkikentiksi

Parhaat pelit ja leikit syntyvät pienillä jutuilla. Kun yhdistetään toiminnalliset Decomark-leikkikuviot ja ripaus leikki-intoa, lopputuloksena on todennäköisesti piha-alueen uusi hittipeli!

Kun suunnittelet esimerkiksi uuden koulun pihaa tai haluat parantaa olemassa olevan päiväkodin pihan toiminnallisuutta, varaa pieni hetki ja tutustu värikkäisiin, innostaviin ja turvallisiin DecoMark®-tuotteisiin. Valikoimissa on runsas joukko liikunnallisia pihapelikuvioita, hauskoja tehtävänratkaisuja ja piristäviä eläinhahmoja. DecoMark®-pelikuviot ovat myös hauska ja vaihtoehtoinen tapa oppia numeroita ja kirjaimia.

Vakiokuvioihin on saatavana DWG-kuvat suunnittelua varten. Voit suunnitella myös oman kuvion, joka voi olla vaikka kartta tai lapsen tekemä piirros. Ehkäpä liikennepuistokin saa uudet kaistamerkit ja suojatiet? Kerro ideasi, me toteutamme sen!

Sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuuskysymyksistä. Korkean kitkan omaavat materiaalimme minimoivat liukkaan pinnan riskin ja tekevät siitä turvallisen paikan lasten leikkejä varten.

Lataa hinnastoesite tästä ja ihastu peli- ja leikkikuvioihin!

Decomark-kuviot lukuisissa väreissä valmiiksi asennettuna

DecoMark®-tuotteita on saatavana 26 vakiovärissä, minkä ansiosta piha-alueelle on helppo luoda yksilöllinen ilme. Tarvittaessa teemme myös räätälöityjä värejä.

Käyttämämme lämpömuovattava materiaali on menestynyt hyvin kansainvälisten standardien mukaisesti tehdyissä herkkyystesteissä. Materiaalissa käytetyt pigmentit ovat kaikki orgaanisia, eikä materiaalista irtoa ympäristölle haitallisia aineita.

Helsingin Pihaleikkivälineeltä saat kuviot valmiiksi asennettuna! DecoMark®-kuviot asennetaan puhtaalle, kuivalle pinnalle, sateettomassa yli 10 °C lämpötilassa. Kiinnittäminen tapahtuu pohjustamalla sekä kaasupolttimella kuumentamalla. Uudella asfaltille kuviot voidaan asentaa noin 1 kuukauden kuluttua. Pohjusteet eivät sisälly kuvioiden hintaan, vaan ne tulee tilata asennusta varten erikseen.

Leikkivälineet

Ulkosoittimet

Ympäristö­kalusteet

Ulkokuntoilu­välineet

Leikkikuviot

FERRADIX-ankkurit

Ole yhteydessä, tiimimme palvelee!

Soita