Laadukkaat leikkivälineet tekevät leikin

Me toteutamme leikkijöiden unelmia

Leikki on kuin ihmiselämä pienoiskoossa. Leikin avulla lapsi tutkii maailmaa, oppii siitä ja on osa sitä. Me haluamme tarjota leikkivälineitä, jotka mahdollistavat elämyksiä leikin parissa.

Leikkivälineidemme kolme peruspylvästä: 

Korkea leikkiarvo. Lapset rakastavat leikkimistä. Leikki auttaa oppimaan, lisää onnellisuutta ja aktiivisuutta.

Turvallisuus. Lapset oppivat arvioimaan riskejä heille suunnitellussa ympäristössä.

Hyvä ympäristö lapsille. Lapsi käyttää kaikkia aistejaan havainnoidessaan ympäristöään. Siksi leikkiympäristön tulee olla vaihteleva sekä muotokieleltään että materiaaleiltaan.

Päivittäinen työskentelymme keskittyy korkeaan leikkiarvoon, erinomaiseen laatuun ja maksimaaliseen turvallisuuteen. Olemme aina valmiita auttamaan suunnittelemaan yksilöllisiä alueita, jotka sopivat juuri sinun tavoitteisiisi.

Ainutlaatuinen muotoilu, pedagoginen tuotesuunnittelu ja erinomainen kestävyys – mitä parhaimmat puitteet leikkiä ja iloita! Galopin leikki- ja liikuntavälineet edustavat alan ehdotonta huippua. Nämä leikkivälineet tarjoavat käyttäjilleen takuuvarmasti innostuksen kipinöitä.

Tutustu tuotteisiin Galopinin nettisivuilla tai katso esitteemme ja löydä uusia ideoita leikki- ja toiminta-alueillesi!

Hintatiedustelut: info@leikkivaline.fi

 

Monipuolista tuotevalikoimaa yhdistää korkeatasoinen saksalainen laatu ja ainutlaatuinen muotoilu. Spiel-Baun tuotannosta suuri osa on asiakkaiden kanssa yhdessä ideoituja leikkivälineitä, jonka ansiosta tuoreimmat ideat on aina saatu tuotantoon. Tutustu tuotteisiin Spiel-Baun nettisivuilla.

Kaipaatko apua? Kansainvälinen maisema-arkkitehtitiimimme yhdistää osaamisemme ja sinun ideasi. Leikkialueiden kehittäminen ja yksilöllisten ympäristöjen toteuttaminen ei voisi olla enää tehokkaampaa ja helpompaa!

Tutustu ainutlaatuisiin Spiel-Bau–kohteisiin!

 

Legnolandia on edelläkävijä ympäristöystävällisen tekniikan kehittäjänä leikkivälineiden valmistuksessa. Luonnon innoittamat puurakenteiset (mm. Abies alba eli saksanpihta) leikki- ja toimintavälineet ihastuttavat ja luovat iloa. Legnolandian kaikki tuotteet ovat ympäristöystävällisiä.

Tutustu tuotteisiin!

 

Vimpa-tuotevalikoimassamme yhdistyvät kilpailukykyinen hinta ja laadukkaat materiaalit. Täältä löydät perusleikin ja liikunnan välineet, pihakalusteet ja mm. erilaiset keinuistuimet. Leikkimään ja liikkumaan innostavilla Vimpa-välineillä rakennat turvallisesti ja kustannustehokkaasti leikkimaailmoja, jotka vievät mukanaan.

Leikkivälineet

Ulkosoittimet

Ympäristö­kalusteet

Ulkokuntoilu­välineet

Leikkikuviot

FERRADIX-ankkurit

Ole yhteydessä, tiimimme palvelee!

Soita