Leikki- ja liikuntavälineitä kaikkien iloksi

Helsingin Pihaleikki­välineessä tehdään töitä sydämellä

Helsingin Pihaleikkiväline Oy:n tarina alkoi yrityksen perustamisvuonna 1989. Toiminta pyörähti käyntiin leikkivälineiden huolloilla ja varaosamyynnillä Helsingin kaupungin päiväkoteihin, kouluihin ja taloyhtiöihin. Leikkivälineiden ja puistokalusteiden asennukset sekä turvatarkastukset muodostivat alkuvuosina suuren osan yhtiön työmäärästä. Tämä työ jatkuu edelleen, mutta rinnalle on tullut paljon uutta. Esimerkiksi tuotevalikoimamme on lisääntynyt vuosien varrella merkittävästi. Matkan varrella yhtiömme toiminta on muuttunut valtakunnalliseksi ja tänä päivänä tuotteemme ilahduttavat käyttäjiään ympäri Suomen.

Maksamalla enemmän maksat vähemmän

Laatu on meille kunnia-asia. Tuotevalikoimaamme on valittu vain korkealaatuisia ja tyylikkäitä tuotteita, joista voimme olla ylpeitä. Laatu takaa sen, että tuote palvelee käyttäjiään maksimaalisesti, tarvitsee vähän huoltoa ja kestää pitkään. Kuulostaa hyvältä, eikö? Laatu toki maksaa hankittaessa, mutta on edullinen käytössä eikä välinettä tarvitse vaihtaa pitkään aikaan. Joten maksamalla enemmän aluksi maksat lopulta vähemmän!

Yrityksellämme on hyväksytty RALA-laatusertifikaatti. Viheraluerakentajat ry:n jäsenenä noudatamme toiminnassamme kokonaisvaltaista laatuajattelua ja jatkuvaa laadunkehittämisen periaatetta. Laatutoimintamme taustalla ovat Rakentamislaatu ry ja Suomen Yrittäjät ry. Teemme työtämme pitäen aina asiakkaat keskiössä, päämääränämme 100-prosenttinen asiakastyytyväisyys! 

Ota yhteyttä ›

Monipuolinen tuotevalikoima

Aloitimme vuonna 2005 Spiel-Baun leikki- ja liikuntavälineiden maahantuonnin Saksasta. Yhteistyömme jatkuu edelleen korkealaatuisten ja yksilöllisten välineiden parissa.

Seuraava merkkipaalu saavutettiin vuonna 2012, kun solmimme maahantuontisopimuksen Michow & Sohn -yhtiön kanssa. Tämä saksalainen design-ympäristökalusteita valmistava yhtiö on pyörittänyt yritystoimintaa jo vuodesta 1956 ja saavuttanut korkealla laadullaan vakaan jalansijan Euroopan markkinoilla.

Uudet rytmit valtasivat Pihaleikkivälineen vuonna 2015. Tuolloin kättelimme yhteistyösopimuksen englantilaisen Percussion Play -yrityksen kanssa. Yritys valmistaa ulkokäyttöön suunniteltuja oikeita soittimia. Soittimien runsas valikoima antaa mahdollisuuden muodostaa erilaisia soitinryhmiä. Ulkosoittimet luovat soittamisen iloa kaikenikäisille!

Kuluneet vuodet ovat lisänneet tuotemyyntiämme merkittävästi ja pitäneet myös asennusammattilaisemme ilahduttavan kiireisinä. Asennamme ja huollamme leikki- ja toiminta-alueita tuotemerkistä riippumatta. Myös erilaiset katualueiden asennustehtävät kuuluvat toimialaamme.

Vuodesta 2018 saakka olemme markkinoineet Decomark-asfalttikuvioita. Ihastuttavilla ja kestävillä liikuntakuvioilla saadaan helposti lisättyä ulkoaktiviteetteja päiväkotien ja koulujen pihoille.

Myös vuosi 2020 oli merkittävä uusien yhteistyösopimusten saralla.

Valikoimastamme löytyy myös muun muassa seuraavia huipputuotteita:

Galopin-leikkivälineet edustavat alansa ehdotonta teknistä huippua. Pedagoginen tuotesuunnittelu tuottaa uudenlaisia ja mielenkiintoisia leikki- ja toimintavälineitä nykypäivän lapsille ja nuorille.

Legnolandia-brändi on edelläkävijä ympäristöystävällisten leikkivälineiden valmistamisessa. Tuotteet on suunniteltu ja rakennettu sekä kierrätetyistä että kierrätettävistä materiaaleista GPP:n (Green Public Procurement) kriteerien mukaisesti. Olemme matkalla kohti 0-päästöistä leikkipaikkaa!

Vimpa-tuotemerkkimme alle olemme sijoittaneet erilaisia leikkivälineitä ja kalusteita muilta toimittajilta. Tämäkin tuotevalikoima täydentyy vuosittain innostavilla uutuuksilla!

Vain parasta asiakkail­lemme!

Yrityksemme pyrkii pitkäaikaisiin, luottamuksellisiin ja avoimiin asiakassuhteisiin – tämä on meille aidosti tärkeä juttu, jonka toteutumiseksi teemme töitä joka päivä. Huomioimme toiveesi ja tarpeesi ja löydämme niihin sopivat ratkaisut. Olemme mielellämme apunasi jo ympäristösuunnittelun ideointivaiheessa!

Leikkivälineiden asennukset tehdään EN-turvanormien mukaisesti, sillä lasten leikkiympäristön turvallisuuden takaaminen ja tapaturmien ennaltaehkäiseminen on meille ensiarvoisen tärkeää.

Yrityksemme asiakkaita ovat muun muassa:

  • maisema-arkkitehtitoimistot
  • arkkitehtitoimistot
  • viheraluesuunnittelijat
  • kunnat ja kaupungit
  • taloyhtiöt 
  • viherrakentajat ja rakennusurakoitsijat
  • rakennusliikkeet

Ole yhteydessä, tiimimme palvelee!

Soita