Ulkokuntoilu­välineet aktiivisempaan arkeen

Ulkokuntoiluvälineet mahdollistavat tehokkaan treenin ulkona

Ulkokuntoiluvälineet ovat kasvattaneet suosiotaan ympäri maailmaa viime vuosina, sillä yhä useampi meistä haluaa toteuttaa treeninsä ulkoilmasta nauttien. Ulkokuntoiluvälineiden tuotevalikoimamme on koottu laadukkaista brändeistä, jotka edustavat alansa huippua. Spiel-Bau Calisthenicsin, Giro Vitalen ja Galopin Sport & Healthin kuntoiluvälineet tarjoavat loistavat puitteet suorittaa tehokas ja monipuolinen treeni ulkona. Laajasta mallien ja materiaalien valikoimasta löydät tuotteet lukuisiin erilaisiin kohteisiin. Ole yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä ulkokuntosalien ykkönen! 

SPIEL-BAU CALISTHENICS

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut Spiel-Bau Calisthenics -kuntoilukeskukset ovat markkinoiden lujinta laatua ja kestävät sukupolvelta toiselle. Nämä ulkokuntoiluvälineet sopivat myös niihin kaikista kovimpiin treeneihin. Teräksisen kunnon salaisuus on selvinnyt!

Tutustu kestävimpään laatuun

 

GIRO VITALE -SENIORIKUNTOILUVÄLINEET

Giro Vitale -konsepti rohkaisee varttuneempaa sukupolvea liikkumaan raittiissa ulkoilmassa ja harjoittelemaan erityisesti heille suunnitelluilla laitteilla. Konseptissa ei ole kyse runsaasti kuormittavasta liikunnasta, vaan pienistä kohdennetuista harjoituksista, jotka vahvistavat sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia.

Tuoteryhmään kuuluvat myös erilaiset pelipöytä- ja penkkiryhmät. Esimerkiksi shakkipöydän ääressä muistikin saa harjoitusta!

Tyylikkäillä Giro Vitale -kuntoiluvälineillä voit suunnitella kokonaisen senioripuiston tai sijoittaa välineitä kuntoutuskeskusten ja palvelutalojen pihoille. Vaihtoehtoja löytyy, joten sinun tarvitsee vain valita sopivimmat! Osan kuntoiluvälineistä voi sijoittaa myös sisätiloihin.

Tutustu Giro Vitale -seniorikuntoiluun täällä ja esitteisiimme!

Galopin Sport & Health

Galopinilta löytyy tyylikkäitä ulkokuntoiluvälineitä sekä senioriliikuntatuotteita ja -ratoja monipuoliseen kuntoiluun. Sport & health -välineillä haluamme kannustaa kaikki liikunnan pariin iästä tai fyysisestä kunnosta riippumatta. Näiden ulkokuntoiluvälineiden parissa sinäkin viihdyt!

Tutustu Galopin Sport & Health -kuntoiluvälineisiin täällä ja esitteisiimme!

Leikkivälineet

Ulkosoittimet

Ympäristö­kalusteet

Ulkokuntoilu­välineet

Leikkikuviot

FERRADIX-ankkurit

Ole yhteydessä, tiimimme palvelee!

Soita