Ulkosoittimet päästävät musiikin valloilleen

Percussion Play -ulkosoittimet ovat meidän kaikkien ilo

Musiikki on yleismaailmallinen kieli, joka kokoaa ihmiset yhteen taustoista riippumatta. Percussion Play -soittimet tuovat musiikin ulkoilmaan tarjoten samalla hauskuutta ja onnistumisen iloa. Soittimet ovat helposti soitettavia kaikenikäisten ihmisten keskuudessa.

Kun haluat luoda piristystä ja uutta äänimaisemaa leikkialueille, koulunpihoille, puistoihin ja rakennettuun ympäristöön, Percussion Play -tuotesarja tarjoaa useita hienoja soittimia. Ulkosoittimet soveltuvat erinomaisesti myös kuntoutuskeskuksiin ja palvelutaloihin.

Ulkosoittimet sopivat kaikenikäisille

Jokaisella meistä on potentiaalia ja luovuutta musiikin tekemiseen. Pienet lapset ovat kovasti kiinnostuneita äänien tuottamisesta. Nuoret haluavat luoda omaa musiikkia. Vanhemmat ihmiset palaavat mielellään nuoruutensa säveliin. Annetaan kaikille mahdollisuus musiikin tekemiseen yhdessä!

Percussion Play -ulkosoittimet tarjoavat puhtaita säveliä

Percussion Play -soittimet ovat ulkokäyttöön suunniteltuja oikeita soittimia. Soittimien runsas valikoima antaa mahdollisuuden muodostaa erilaisia soitinryhmiä. Kaikki instrumentit valmistetaan käsin Hampshireissa, Englannissa. Soittimet muodostavat kauniin luonnollisen äänen, ovat tyylikkäitä ja erittäin kestäviä.

Percussion Play soittimet mahdollistavat kaikille mahdollisuuden musiikilliseen ilmaisuun lähtötasosta riippumatta. Soittimet soivat harmonisesti keskenään, joten voit luoda yhdessä muiden kanssa omaa musiikkia ja palata soittamaan yhä uudestaan ja uudestaan.

”Musiikki on maailma itsessään, jonka kieltä me kaikki ymmärrämme” - Stevie Wonder

Pääset tutustumaan soittimiin ja niiden ääniin täällä.

Lue artikkeli: Ulkosoittimet rikastuttavat vanhusten elämää

Percussion Play -kotisivuilla on julkaistu artikkeli upeasta Porin musiikkileikkipuisto Virtuoosista: 

Site of Pori Jazz Festival is now home to Finland's Largest Outdoor Music Park - Percussion Play

 

Leikkivälineet

Ulkosoittimet

Ympäristö­kalusteet

Ulkokuntoilu­välineet

Leikkikuviot

FERRADIX-ankkurit

Ole yhteydessä, tiimimme palvelee!

Soita